Samenwerking

Unieke samenwerking!

Wat deze meubels zo uniek maken is toch wel de samenwerking tussen twee zeer verschillende sectoren.

Medium

Het ontwerp van de karakterkast word voor u geschetst door een medium. Dit ontwerp komt door middel van een spirituele basis tot stand, zodat u een persoonlijk en origineel ontwerp te zien zal krijgen. U kunt er voor kiezen een consult te hebben met de medium, waarin u samen wat dieper op de inhoud in duikt, maar u kunt er ook voor kiezen om het ontwerp zonder uw bijzijn te laten schetsen.

Wat de kast zo persoonlijk maakt, is dat de medium contact kan maken met uw onderbewuste, waardoor zij uw karaktereigenschappen op kan vangen. Deze zal zij vervolgens vertalen in een kast. U kunt bijvoorbeeld denken aan glazen planken, omdat u zich op een wat kwetsbare manier kunt uiten. Of krijgt uw kast een afwijkend pootje, omdat u zich zo nu en dan wat eigenwijs opstelt tegenover uw omgeving. Misschien komt er wel een slotje op de kast en zal de inhoud alleen zichtbaar blijven voor uzelf? Of misschien bent u een open kast en laat u aan iedereen zien wat u in huis heeft. Voordat u een afspraak maakt zult u hoe dan ook nog geen idee hebben wat voor kast u in huis zal halen!

Meubelmakerij

Wanneer het ontwerp getekend is en u bent tevreden met de uitkomst, zal het ontwerp uitgevoerd worden in een meubelmakerij. Dankzij hun passie voor meubels, ervaring en gebruik van moderne technieken weten zij zelfs soms wat ingewikkelde schetsen om te zetten in een uitdaging met een gegarandeerd kwalitatief resultaat.

Tussentijd bent u altijd welkom om een kijkje te komen nemen in de werkplaats, waar u zelf kunt zien hoe er aan uw kast word gewerkt. Wanneer het exemplaar af is, word het door de meubelmakers geplaatst op de plek waar u hem het liefst wil zien staan.